Grote opkomst Chi Kung Leidse Hout.

De zomer viel dit jaar gelukkig op vrijdag en daar hebben we met z’n allen flink van genoten….! Een grote groep liefhebbers van de staande Chi Kung verzamelde zich om 9 uur bij de muziektent naast het theehuis. Routiniers, maar ook debutanten stonden gebroederlijk naast elkaar te genieten van het prachtige weer en de inspirerende omgeving. Hoogtepunt vormde wederom het rondje achteruit lopen om de vijver. Hieronder enkele impressies van dit heerlijke moment. De open les is geschikt voor iedereen, met of zonder ervaring in Chi Kung of Tai Chi. Het weer kan wisselen, dus hou daar met je kleding rekening mee. Wil je meer informatie of wil je op de mailinglijst, neem dan even contact op: Marc Jongsten, m.jongsten@gmail.com. Hopelijk tot ziens!

This entry was posted in Foto's van de cursus, Nieuws, Start nieuwe cursussen. Bookmark the permalink.