Nieuws najaar 2017.

Let op: In verband met de herfstvakantie valt de Chi Kung les van zaterdag 14 oktober uit!!! De overige lessen gaan gewoon door.

Alle groepen zijn weer voortvarend van start gegaan en langzamerhand vindt iedereen zijn/haar draai. De nieuwe mensen vinden hun plek en de routiniers komen op stoom. Kortom alle voorwaarden voor een vruchtbaar seizoen zijn aanwezig. Voor alle groepen telt nog steeds dat je op elk moment kunt instromen. Uit ervaring blijkt dat je na enkele weken je draai wel kunt vinden. Bovendien heeft de leerstof geen lineair karakter en maakt het dus niet echt uit op welk moment van de tijdslijn je instapt. Wel is het misschien handig om eens iets te lezen over het gaan/bewandelen van een “pad of weg”.
De metafoor van de Weg en Levenskunst of iets over het begrip Levenskunst, een kernbegrip bij de beoefening van Tai Chi/Chi Kung Leiden. Levenskunst als gids

20161008_095428

This entry was posted in Nieuws, Start nieuwe cursussen. Bookmark the permalink.