Corona-proef Workshops

strand_okt10Tai Chi/Chi Kung Leiden verzorgt al jaren op unieke wijze workshops voor bedrijven. Zowel ingetogen, als groots, zowel met een lach als serieus, maar altijd overtuigend en bovenal professioneel.

In deze tijd betekent dat “Op gepaste afstand”! De aard van oefenen bij zowel Tai Chi als bij Chi Kung houdt in dat we solo oefeningen doen, op zo’n 2 meter uit elkaar. We schreeuwen/hijgen niet en ook zullen niet veel transpireren. De beoefening valt hierdoor ruimschoots binnen de richtlijnen van de RIVM en zijn dus veilig voor iedereen, die aan zijn/haar innerlijke en uiterlijke welzijn wil werken!

Maatwerk
Elke workshop van Tai Chi/Chi Kung Leiden is uniek. Trainer Marc Jongsten stemt de workshop namelijk volledig af op uw wensen. Wilt u een workshop voor 10 mensen of voor 250 personen? En waar wilt u de workshop hebben? Bij u in de kantine? Of buiten in een bos of aan het strand? Marc levert in elke situatie een workshop met impact op het individu en de groep.

Bij interesse of meer informatie? Vul het formulier in onder aan de pagina en we nemen zsm contact met u op.

“…..Ik merk overigens dat de taichi- en chikunglessen die ik bij je heb gevolgd veel helpen om de innerlijke rust te krijgen die voor mijn werkzaamheden nodig zijn. Zo komt alles uiteindelijk heel mooi samen……”.

Een workshop Tai Chi/Chi Kung duurt tussen de 1 en 2 uur. Daardoor is het heel goed te combineren met andere groepsactiviteiten.
20161025_165012
Enkele suggesties:

  • ‘vliegende start’ van uw cursusdag
  • break tijdens een vergadering of meeting
  • als communicatietraining ter bevordering van wederzijds begrip en humaniteit binnen uw team
  • als onderdeel van een cursus stresshantering met de nadruk op het ervaren en voelen van spanningen in het lichaam en het vervolgens loslaten daarvan.

Tai Chi/Chi Kung geeft nieuwe energie
Het werkt!
Het is een hele relaxte manier om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. Iedereen kan meedoen en Tai Chi/Chi Kung is uitermate geschikt voor team building.
Geef uw doelstellingen door en wij maken met u een workshop op maat!

Richtprijs: € 30 euro per persoon per uur, met een minimum van € 350 exclusief 21% BTW. Deze prijs is exclusief de huur van de benodigde locatie. Wanneer er plaats is in onze locatie in Leiden, betekent dit € 120,= voor een workshop van 1 1/2 uur. Wilt u de workshop op een andere locatie dan dient u zelf voor de reservering en afwikkeling daarvan te zorgen. Mocht u nog vragen hierover hebben, dan kunt u ons mailen (m.jongsten@gmail.com) of bellen (06-29518441).

Voor het volledige overzicht van trainingen en workshops voor bedrijven klik op de onderstaande link van BUDO in business.

    chikung2 jun08