Literatuur

Op deze pagina zullen we regelmatig artikelen plaatsen en boekentips uitwissselen. Ook zal het mogelijk worden om direct boeken te bestellen bij Mario Jacobs van Bruna Atlas. Mario traint zelf meerdere malen per week in onze dojo en kan dan ook voor een zeer snelle levering zorgen! Onder de foto staan de contact gegevens van Bruna Atlas.
Nieuw!!! Artikel van Marc: Levenskunst als gids

De metafoor van de Weg en Levenskunst

Een absolute aanrader voor iedereen die geïnteresseerd in zijn/haar persoonlijke ontwikkeling. Speciaal in deze tijd waarin opportunisme en consumentisme hoogtij vieren en grote groepen mensen aan de rand verkeren van een levensbeschouwelijk faillissement….. vers van de pers! Een briljante samenvoeging van inzichten uit het Daoisme en Boeddhisme en deze omgesmeed naar een holistische weg tot zelftransformatie. Bij Bruna Atlas prachtige gebonden editie! Binnenkort zeker in de bieb van Aikido Centrum Leiden en Chi Kung Leiden !

Woei-Lien Chong traint sinds enige jaren bij Tai Chi/Chi Kung Leiden en is docente aan de Universiteit van Leiden en nu dan haar laatste publicatie:

Boek Lien

Bruna Atlas
Provinciepassage 110
2408EV Alphen aan den Rijn
0172-478688
twitter: @mijnbruna
facebook: BrunaAtlasAlphen

Email: mario@mijnbruna.nl